​MINDAgency

Om mig

OVERSKUD & STYRKE I HVERDAGEN​

... OG HVEM ER JEG SÅ?

​Jeg hedder Gitte Misfeldt – og jeg elsker mine arbejdsdage i MindAgency, hvor jeg får lov at hjælpe kvinder, der ønsker en forandring i deres liv!

Jeg tror ikke på den lige vej. I min verden er livet fuld af muligheder snarere end begrænsninger. 

Nogle gange handler det bare om at turde slippe kontrollen og gøre noget andet end det, vi plejer.

Hos mig gør vi netop det; gør noget andet end det, vi plejer. 

Vi bevæger vi os en masse udendørs og øver os i at stole på os selv. Vi lærer at NYDE livet i stedet for kun at overleve.​

Når vi vil have et liv, vi elsker, må vi droppe offerfælden, hvor vi taler os selv ned – og i stedet støtte og motivere os selv kærligt. Alt det lærer jeg mine skønne deltagere.

Mine forløb er unikke, fordi vi både arbejder med sindet og kroppen. Jeg bringer al min viden og visdom i spil, både fra min tid som soldat og brandmand – og fra min baggrund som hypnotisør, socialpædagog, terapeut, coach og personlig træner.

Helt grundlæggende er jeg dybt optaget af kvinders iboende styrke. For af en eller anden grund glemmer vi ofte, at vi har den. Og der er INTET så skønt som at se kvinderne på mine forløb (gen)finde deres styrke og se dem stråle!

Du er langt stærkere, end du tror – både mentalt og fysisk! Er du klar til at møde din power?

Velkommen hos MindAgency!

Kærlig hilsen Gitte.​

mindagency

Personlig udvikling og træning har interesseret mig ​siden min tidlige ungdom

Jeg har altid været et søgende menneske og jeg elsker udfordringer, forandringer og fællesskaber. Jeg flyttede hjemmefra i en meget tidlig alder og måtte stå på egne ben og klare mig selv. Det var en vanvittig hård læring, men i dag ville jeg ikke have været den foruden. Det har givet mig modet og troen på mig selv, og det har været med til at gøre mig handlekraftig og til en fighter. Det er bestemt egenskaber, jeg har haft i spil i flere af mine jobs.

At mine mottos er: ”Man kan hvad man vil” & ”Gå efter dine drømme” hænger sammen med min livsfilosofi.​ Vi møder alle udfordringer og har hårde perioder i livet, men vi kan altid selv aktivt påvirke, hvordan vi håndterer livets op- og nedture.

Vi har ét liv, og jeg er af den overbevisning, at det skal leves og ikke fortrydes. Jeg har aftalt med mig selv, at når jeg sidder som 102-årige og kigger tilbage på mit liv, så er det med et kæmpe smil på læben, glimt i øjet og et hjerte fuld af kærlighed til alle de mennesker og oplevelser, som har beriget mit liv. Jeg tror ikke på den lige vej, men alle livets omveje, genveje, omfartsveje, rundkørsler, afveje etc. – Jeg tror på, at man lærer noget på alle de veje man går, og at der er en læring i alt.

Jeg glæder mig til at være en del af din rejse og læring, og til at hjælpe med at kaste lys på dig og dine potentialer. Du fortjener at leve dit liv fuldt ud.​

 • Hypnotisør og​ hypnoterapeut - Institut For Avanceret Hypnose
 • 2021 - Personlig træner - Fitness Institute
 • 2021 - Kostvejleder - Fitness Institute
 • 2021 - Anatomi og fysiologi - Fitness Institute

 • 2019 - Life & Business Coach - Sofia Manning

 • 2019 - Kognitiv Terapi & Kognitiv Mentor - Kognitiv Psykologcenter

 • 2019 - Beskæftigelseskonsulent - Kognitiv Psykologcenter

 • 2015 - 1. år på kandidat Pædagogisk Psykologi - Aarhus Universitet​

 • 2013 - Coaching - Læring & udvikling - VIA University Diplommodul

 • 2012 - Professionsbachelor som Pædagog 

 • 2003 - 2. årige grunduddannelse i Psykoterapi 

 • 1999 - Sergentelev Hærens Sergentskole - Sønderborg

 • 1998 - Brandmand og div. beredkabsfaglige suppleringsuddannelser

​Jeg tror ikke på den lige vej, livet er fuldt af muligheder fremfor begrænsninger - nogle gange handler det om at turde at slippe kontrollen, og gøre noget andet end det man plejer!

Kontaktoplysninger

Mindagency

Laveskov Alle 112, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 25 70 25 18

E-mail: misfeldt@mindagency.dk