​MINDAgency

Individuelt forløb

​OVERSKUD & STYRKE I HVERDAGEN

Mod, Mindset & Muskler – eksklusivt 1:1 forløb

12 ugers forløb med maksimal fleksibilitet, intensiv støtte og laserfokus på dig!

Genkender du dette?

Vil du være stærk, fysik og mentalt? Er du træt af quickfixes, der alligevel ikke hjælper?

Og vil du have adgang til Hypnose, terapi, coaching og personlig træning i én og samme pakke – og med maksimal fleksibilitet?

Så er Mod, Mindset & Muskler 1:1 det rigtige for dig!

Det kan du forvente!

1. Med Mod, Mindset & Muskler 1:1 hos MindAgency investerer du i et unikt forløb med maksimal fleksibilitet og laserfuldt fokus på dig, dine ønsker og mål.

2. Du vil blive styrket både mentalt og fysisk og få hjælp til varige livsstilsændringer, der vil forbedre din livskvalitet og -glæde markant.

3. Forløbet kombinerer coaching, terapi og træning – og vi træner altid udendørs og i alt salgs vejr! Jeg tager hånd om HELE dig – og der er PLADS til hele dig.

4. Jeg er din hypnotisør, terapeut, coach, personlige træner og kostvejleder i en og samme person – og jeg ønsker af hjertet at se dig blomstre og folde dig ud i al din power!

5. Forvent, at jeg kommer til at udfordre dig kærligt, men bestemt. For kun ved at gøre noget andet end det, du er vant til, kan du skabe de ændringer, du ønsker dig!

6. Du får 20 fysiske 1:1 sessioner sammen med mig og kan kommunikere 24/7 med mig via Messenger.

Pris 20.000 kr.

Kærligst

Gitte – MindAgency

​Jeg tror ikke på den lige vej, livet er fuldt af muligheder fremfor begrænsninger - nogle gange handler det om at turde at slippe kontrollen, og gøre noget andet end det man plejer!

Kontaktoplysninger

Mindagency

Laveskov Alle 112, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 25 70 25 18

E-mail: misfeldt@mindagency.dk