​MINDAgency

Priser & betingelser

Mindagency

Priser​ & betingelse

Betaling foregår via MobilePay

Afbud skal meldes senest 24 før vores aftalte tid ellers faktureres det fulde beløb.

Hypnose, terapi & coaching

1 session 60-90 minutter 1250 kr.

Opfølgende session 950 kr.

Det er muligt at aftale individuelle forløb og priser afhængig af opgavens omfang og varighed. Mine sessioner foregår oftest som Walk n’ talk på lokationer i Humlebæk eller i mit behandlerlokale i Humlebæk.

Hypnose kan kun bookes i tidsrummet kl 8-14.

Hvis du har andre ønsker, aftales dette individuelt. Samtalerne kan også foregå hjemme hos dig hjemme hos dig, og inde for en radius a 20 km fra Humlebæk er det inkluderet i prisen.

Sjælland (over 20 km fra Humlebæk) pålægges et kørselsgebyr på 150 kr.

Fyn og Jylland pålægges et kørselsgebyr på 600 kr.

Private lukkede træningsforløb og livsstilsændringer i Humlebæk og andre  lokationer

​Jeg kan bookes til private træningsforløb, træning for medarbejder i virksomheder eller træning for en flok venner, som ønsker en lukket gruppe. Der kan både være et specifikt fokus fx styrketræning eller træningen kan være mere funktionel- og kardio baseret.

Træningen kan både foregå hjemme hos mig, i en virksomhed eller hos jer.​ afhængig af afstanden pålægges et kørselsgebyr. Kontakt mig for en individuel pris, som afhænger af træningens omfang.

Kostomlægning 1500 kr.

Yderlige opfølgninger a 25 minutter 350 kr.

Individuel onlinesamtale a 60 minutters varighed, hvor vi har en samtale om din nuværende kost, vaner, aktivitet og livsstil. Du modtager efterfølgende et individuelt tilrettelagt kostplan, og en opfølgning efter 2-3 uger a 25 minutters varighed.

​Jeg tror ikke på den lige vej, livet er fuldt af muligheder fremfor begrænsninger - nogle gange handler det om at turde at slippe kontrollen, og gøre noget andet end det man plejer!

Kontaktoplysninger

Mindagency

Laveskov Alle 112, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 25 70 25 18

E-mail: misfeldt@mindagency.dk