​MINDAgency

Anmeldelser

Mindagency

Kunderne siger

"Bootcamp"

Nogle gange møder man bare dét menneske, der får brikkerne til at falde på plads. Jeg har hele mit liv haft en kæmpe modstand mod motion og bevægelse. Nu er jeg 44 år. Og jeg kunne mærke, at det begyndte at gå ud over mit humør. Min livsglæde. 7 ugers bootcamp hos Gitte fra MindAgency did the trick! Jeg oplevede for første gang, at min krop NØD motionen. Støtten fra de andre deltagere var rørende og samværet var sjovt! Og Gitte? Hun greb mig, hver gang følelserne undervejs kom udenpå (trænings)tøjet. Så tak for bootcamp – og for et nyt liv!” Erickae Sommerhill

"personlig træning"

Hej Gitte Tak for sparket 

- Jeg indrømmer det nu - motion giver overskud og mere energi til at klare hverdagens pres. Personlig træningsforløb hos dig har givet mig glæden og motivation for at dyrke sport og ser tydelige resultater nu. Fået en stærkere krop og mentalt en hverdag fyldt med overskud til at klare de mange udfordringer og opgaver. Du har gjort en kæmpe forskel for mig . Sport og træning hos Mindagency og med dig er hårdt men sjovt.

Lene

"Godt for krop og sjæl"

Vil du gøre noget godt for krop og sjæl ? Så skal du melde dig til Mod, mindset og muskler hos Gitte. Har selv været igennem et 3 mdr forløb, hvor der bliver arbejdet intenst med din tilgang til livet og dig selv. Det kræver mod at sige ja til at ændre dit mindset og krop. Gitte er med dig hele vejen på din rejse, så du står aldrig alene, og det er fantastisk. Kan varmt anbefales at finde modet til at gøre noget for dig selv.

Rikke

"Bootcamp"

Kære Gitte
Tak for en fantastisk Bootcamp - og allermest for at få mig igang igen og tilbage til mit bedre jeg.
Din træning gør mig “glad i låget” det er godt at få hverdagens udfordringer brændt af hos dig. samtidig er jeg blevet stærkere igen og det føles bare så godt.
Ret imponeret over hvad du fik udrettet med mig på 10 uger - BootCamp er slut - men det er træning med dig langt fra💪🏻🏋🏻‍♀️ stærkt vanedannende🙌
Tak
Birgit

"Træning"

Kære Gitte

Tusinde tak for at have fundet vej til mig. Din træning er en kæmpe gave. Den skaber styrke, mere energi og en stor følelse af tilfredshed i hverdag.
Min krop og mit sind er blevet stærkere og jeg glæder mig hver uge til træning i baghaven på Frederiksberg💚
Anna

"Walk n' talk forløb"

Walk and talk med Gitte er virkelig en god idé, hvis man sidder fast i sit liv. Ikke for at prale, men jeg var nået til et sted i mit liv, hvor jeg havde været ude for lidt af hvert; men samtidigt også havde prøvet mange forskellige behandlingsformer af, for at blive klogere på mig selv. Ingen af dem gjorde for mig, som Gittes walk and talk kunne. Det var fantastisk at bevæge sig i naturen, mens vi talte om alt det der kan være svært at finde hoved og hale i, som mand, far, partner, karrieremenneske og ja, bare menneske i det hele taget. Der sker SÅ meget mere, når man bevæger sig mens man snakker. Gittes vidtrækkende baggrund, og konstante søgen efter ny viden og indsigt gør hende til en ”værdig modstander” af dine værste problemer og fordomme. -Måske kender du én der allerede har den fordom der hedder; ”hvorfor skulle jeg snakke med en kvinde, om det at være mand?”. Men du kan trygt skrive dig op til en walk and talk – for Gitte vil udfordre og inspirere dig på en god og indsigtsfuld måde, hvor du helt bogstaveligt får bevæget dig videre i dit liv, og væk fra idéen om blot at ”nøjes med” her i tilværelsen, når nu vi er skabt til så meget mere. Og det kan Gitte hjælpe dig med

Jacob

"Bootcamp"

Kæreste Gitte.

Det har været en fornøjelse at være med på din bootcamp igennem de sidste 12 uger. Udover “sindssyg” hård og afvekslende træning minder du mig om at det er mig selv der skal træffe de rigtige valg i hverdagen, for at leve et sundt og stærkt liv. Der er til og fravalg og det vigtigste er at stoppe op en gang imellem og rette fokus på de valg og mærke efter hvad der giver mening på den lange bane.

Tak for nu og yes vi ses igen og yes jeg er topmotiveret til at holde fast i mine nye gode vaner.

Katja

"Kost"

Bevidstheden omkring til- og fravalg gør en stor forskel hos mig hvilket er med til at påvirke både min fysiske og mentale styrke

katja

"Bootcamp"

Tak for alle dine inspirerende opslag. Du gør det nemmere for mig at fokusere på det vigtige

Katja

"Træning"

Det fedeste er at to træninger aldrig er ens. Der er altid et varieret sammensætning af øvelser, som gør at træningen ikke bliver ensformig og kedelig. Det er små hold, hvor Gitte kyndigt har blik for os hver især og løbende motiverer, vejleder og udfordrer. Herudover sørger Gitte for den gode stemning med god musik og godt humør.

Det at træningen foregår udendørs gør at man både får virkelig effektiv træning, samtidig med at man får sollys og frisk luft. Den kombination kan bare virkelig noget! Jeg giver Gitte mine varmeste anbefalinger.

Ida

"træning"

Jeg har trænet to gange om ugen hos Gitte siden begyndelsen af marts, og jeg kan kun anbefale hendes træning. Gitte gør sig meget umage både med at variere træningsprogrammerne fra gang til – jeg har endnu ikke prøvet det samme program to gange – men også med at guide mig igennem øvelserne og ikke mindst at holde min gejst og motivation oppe. Gitte er en dygtig træner med masser af praktisk erfaring og så er hun en grinebider, og det giver kæmpe energi og en stærk krop at være i hendes selskab.

Julie

"træning"

Fantastisk god træning! Gitte er en fantastisk motivator og sørger for at presse én hver gang. God og alsidig træning, og man ved aldrig hvad hun byder os fra gang til gang, hvilket blot gør det ekstra motiverende og hårdt. Kan klart anbefale Gitte og Mindagency

Lene

"træning"

Jeg begyndte sidste forår 2021 bare at gå og gå. Da jeg nåede til august måned fik jeg behov for at udfordre min krop noget mere. Jeg havde tidligere forsøgt mig med alverdens fysisk træning og ikke mindst havde vejen også gået forbi nogle stinkende fitnesscentre.

Jeg kontaktede Mindagency v/ Gitte Misfeldt, og hun var lige den, jeg havde brug. Et forløb kun for mig med Gitte som træner.
Gitte er fantastisk god til at aflæse, hvad der kan være godt for ens krop. Hendes evne til at tune sig ind på ens mindset, mål, motivation og faldgrupper er i en klasse for sig selv. Gitte er fagligt kompetent og har stor erfaring med at arbejde med alle - i alle størrelser og aldre. Hun understøtter og udfordrer en, altid med et smil på læben. Hun kan stå fast, lave sjov og hygge alt mens der trænes.
Jeg har været enormt glad for at al træningen har foregået udenfor under åben himmel med mulighed for også at træne i en skøn åben garage og under et halvtag.
Den vigtigste læring Gitte har givet mig er, at off-dage er helt ok. De er en del af rejsen. Det har helt klart været med til, at jeg har kunne holde fokus, motivationen og momentum.
Uden Gitte havde jeg ikke stået her i dag. Tabt 8 kg. og er nu ligeså stærk, som da jeg var ung (40 år siden). Jeg er glad for mit valg om at få Gitte som min personlige træner.
Jeg kan kun anbefale Gitte til dig, som vil din sundhed, ønsker en stærk krop, ønsker at stresse af, have det sjovt og vil træne i frisk luft.

Marianne Tretow-Loof Jordan, M.Ed, Master ICF

"træning"

Træningen hos Gitte giver mig ekstra energi til hverdagen. Jeg kan mærke jeg bliver stærkere og det er dén ting jeg IKKE vil gå glip af i ugens løb.

Katrine

"træning"

Tusind tak for 10 fantastiske uger, mega motiverende træning, gode råd til kost og ikke mindst 7.5kg lettere, men det bedste af det hele er at, jeg er kommet til at holde af at træne, det havde jeg ikke lige set komme

Tak for denne gang og på snarligt gensyn

Jan

"Træning"

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Gitte/Mindagency som personlig træner og coach i 4 måneder. Med 3 små børn har overskuddet ikke været stort, men jeg tog mig sammen og prioriterede mig selv. Og det har givet mere overskud i sidste ende. Det har været hårde, men samtidig sjove sessioner og jeg føler mig nu både stærkere, mere smidig, mere udholdende og har meget mere energi. Føler næsten jeg kan erobre verden. Har været sååå glad for træningen!!

TAK Gitte 

Lene

"Træning"

Elsker det, jeg kan mærke jeg bliver meget meget stærkere, alt bliver mere fast💪🏻 🤩
Det at være sammen på et hold og der er masser af god energi, gør bare at man gir sig 100%
Det er mega fedt, tusinde tak for udfordringen hver gang, det er aldrig kedeligt.
Tak Gitte😘
Susanne

"Træning"

Træningen hos Gitte giver mig ekstra energi til hverdagen. Jeg kan mærke jeg bliver stærkere og det er dén ting jeg IKKE vil gå glip af i ugens løb.
Katrine

"Træning"

Det jeg har fået ud af Bootcamp:
- Jeg er blevet meget stærkere
- Jeg er blevet meget glad for den fysiske træning, at blive presset og kunne se at jeg kan klare mere og mere
- Det er fedt med holdånden, det giver et skub at se alle giver sig fuldt ud
- Jeg har fået meget større overskud/energi og større selvværd
- Jeg er blevet bevidst om til- og fravalg, at jeg faktisk godt kan spise mindre og vælge sundere
Tusinde tak for god, varieret og givende træning.
Det første gang i meget lang tid, hvis om nogen sinde, jeg er blevet glad for at træne.

Anita

"Træning"

Som far til 3 små børn har det været svært at finde tid og motivation til styrketræning de sidste mange år. Og når jeg endelig kom afsted var det de samme 5 øvelser jeg lavede hver gang. Derfor er jeg mega glad for at træne hos Gitte. 

Det koster flere penge end et abonnement i fitness centeret - bevares, men til gengæld er det top motiverende med Gitte som træner og det er aldrig kedeligt, for vi laver altid forskellige træningspas. 

Så jeg er gået fra at træne 2-3 gange i kvartalet til at træne 2- 3 gange ugentligt, hvilket jeg tydeligt kan mærke på min fysisk og mit energioverskud i det hele taget. Jeg kan varmt anbefale træning hos Gitte

Christian

"Bootcamp + Træningscamp"

Efter at ha gået hos Gitte i nogle måneder, på både bootcamp og efterfølgende træningscamp, kan jeg virkelig mærke forskel på min krop. Udover at jeg er blevet væsentlig stærkere har jeg også fået en anden energi og velvære i kroppen. 

Det er så fedt at mærke! Gitte er en fantastisk træner og coach og god til både at motivere og tilpasse øvelserne så alle kan være med. Gitte, You Rock!

Jannie

"Træning"

Gittes træning er altid afvekslende og veltilrettelagt. Jeg går altid fra træningen i godt humør og med en følelse af, at hele min krop er arbejdet igennem. 

Jeg har ikke tidligere oplevet så effektiv en træning, som jeg har fået hos Gitte. Gitte er meget dygtig til at vejlede omkring øvelserne, så de bliver udført rigtig og motivere holdet til at yde så meget som muligt. Siden jeg begyndte hos Gitte har jeg, udover at komme i meget bedre form, også oplevet øget velvære i kroppen og døjer ikke længere med ondt i nakken og spændingshovedpine. Jeg giver mine varmeste og bedste anbefalinger til Gitte.

Pernille

"Træning"

Gittes træning er sjov og intensiv, men samtidigt helt nede på jorden. Du bliver motiveret, men ikke presset. Du får fysisk bagdelen op af sofaen og føler dig stærk. Gitte har øje for, hvor hver enkelt er, og det er samtidig "det hele menneske", der er fokus på. Du kan komme, som du er og komme i bedre form gennem humor, fællesskab og skøre cross-fit-redskaber.​

Dagmar

"Kost & træning"

Min første motivation var at tabe mig. (Det vil jeg i øvrigt gerne stadig)

Men nu er det mere at få en stærkere krop, som også holder til at blive gammel.

Allerede nu kan jeg mærke en forbedring i at jeg ikke har ondt i ryggen mere, hurra. Og jeg kan mærke hvordan jeg har fået meget mere energi og overskud, og det er virkeligt fedt. For mig er det også en øvelse/proces i at (som du skriver:) gøre noget andet, som virker. Og at det faktisk ikke er umuligt, som jeg ellers havde bildt mig selv ind Så herfra er der et stort tak, for et rigtig godt forløb​

Anita

"Træning"

Du er bare den bedste træner.

Tine

"træning"

Funktionel træning med Gitte er ubetingede højdepunkter på min uge.

Træningen er veltilrettelagt, varieret, benhård - og sjov! Gitte er super opmærksom på kvalitet og fremdrift i hver persons træning.

Fedt med fokus på korrekthed i øvelserne - ingen sjusk med armbøjninger.
Så fedt at mærke fra gang til gang: stærkere krop, lettere gang og flere kilo… på vægtene that is 😀

Camilla

"træning"

Det har været så fedt at være under Gittes kyndige vinger. Har fået boosted trænings-selvtilliden og viljen til at blive sundere og stærkere. Gitte er dygtig, motiverende - og gør den hårde træning sjov og indbydende. Kun de varmeste anbefalinger.
Dorte

"træning"

Nu siger jeg “ja” til at spille bold med ungerne!

Før jeg begyndte hos Gitte prøvede min hjerne at holde mig selv fast i idéen om at det var hårdt, unødvendigt og en ørkenvandring at træne; noget der ALDRiG ville give resultater.

​De rammer jeg havde sat op for mig selv i mit sind var de “trygge, genkendelige og sikre” ved at blive hjemme- det er som bekendt det nemmeste ikke at træne - Men jeg fik pisket mig derhen og fik stille og roligt trænet mig i gang, (de første to uger er de værste, he he!) sammen med de søde mennesker der går hos Gitte. Så jeg gik fra aldrig at prioritere, men udemærket at vide, at man skulle/burde holde sig i form - specielt i min alder (45) med tre børn -

Til at ligefrem glæde sig til at komme

hen og træne.

​Selvom man er træt efter arbejde, hvis det regner eller er koldt, hvis man er øm er det FEDT at komme hen og træne hos Gitte. Man bliver mødt på det niveau man kommer ind med. Ikke to træningsgange er ens, men alligevel bliver man lynhurtigt bekendt med alle de mange sjove og hårde øvelser som Gitte (Chefen!) ryster ud af ærmet til os på holdet. Og vi hepper på hinanden! Det er SÅ fedt.

​For dem det falder naturligt at træne, er det sikkert en selvfølge, at det “bare er noget man gør”. Det var det bare ikke for mig. Det var ikke noget vi nogensinde har gjort i min familie heller, hvilket påvirker en mere end man skulle tro.

Men det fik Gitte virkelig sat i et helt andet lys. Hun er simpelthen så sej til det hun laver, og jeg kan KUN anbefale at man få rystet op i sine gamle tankemønstre og vaner ved at give det - og sig selv - en chance. Hvis du er i tvivl, kan jeg kun sige; hvis ikke du træner, er du kun “half the man you could be”. Du kommer til at se hele verdenen i et helt nyt lys, og det har du, og dine nærmeste, fortjent. Det er enormt styrkende for mig som mand og far at se fremskridt og resultater med det jeg investerer min tid i. Det gør mig gladere for mig selv, og det smitter i den grad af på min verden omkring mig.

Jacob

​Jeg tror ikke på den lige vej, livet er fuldt af muligheder fremfor begrænsninger - nogle gange handler det om at turde at slippe kontrollen, og gøre noget andet end det man plejer!

Kontaktoplysninger

Mindagency

Laveskov Alle 112, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 25 70 25 18

E-mail: misfeldt@mindagency.dk